לא נמצאו פוסטים.

ביסקוויט ביתי

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב twitter
טוויטר
שיתוף ב linkedin
לינקדאין
שיתוף ב whatsapp
ווטאסאפ
שיתוף ב email
שליחה במייל
שיתוף ב print
הדפסה

רציתי משהו מתוק … 🙂 אציע גליל ביסקוויט ביתי מהיר וטעים במילוי.

 

אוכל (ל 8 מנות)

ביצי עוף – 5 יח ‘.

סוכר – כוס אחת

קמח – כוס אחת

סוכר וניל – שקיק אחד (10 גרם)

ריבה עבה (יש לי דומדמניות) – 100 גרם

שמנת חמוצה – 100-200 גרם

 

מבשל רולדת ביסקוויטים.

הדליק את התנור.  הפרד בזהירות את הלבנים מהחלמונים.

מוסיפים לחלמונים חצי כוס סוכר.

הוסיפו לחלבונים חצי כוס סוכר.

מקציפים היטב את החלמונים עם סוכר (מערבל או בלנדר).

מקציפים היטב את הלבנים עם סוכר וסוכר וניל (עם מיקסר או בלנדר).

שלב את מסת החלמון עם מסת החלבון, תוך ערבוב עדין מלמטה למעלה עם כף כדי שהחלבון לא יתיישב.

מוסיפים קמח במנות קטנות, דרך מסננת, תוך ערבוב עדין עד לקבלת תערובת חלקה.

מכסים את נייר האפייה בנייר אפיה.  שופכים את בצק הביסקוויטים על הנייר.  מכניסים את תבנית האפייה לתנור על המדף האמצעי.  אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.  (אל תפתחו את התנור!)

בינתיים מכינים את המלית.

מערבבים היטב את הריבה (ריבה) עם שמנת חמוצה.

מוציאים את הביסקוויט המוגמר מהתנור ומשמנים מהר מאוד עם המלית.

הפרד את קצה הנייר בסכין מהביסקוויט.  מגלגלים את הגליל במהירות.  השאירו את הגליל המגולגל בנייר אפיה, תפרו למטה עד שהוא מתקרר.  ואז מניחים את גליל הביסקוויט במקרר למשך שעה-שעתיים.

עוד מתכונים

איך למצוא תחביב ראוי?

  לפעמים קשה למצוא משהו שכולם יכולים ליהנות ממנו. השימוש בטיפים הבאים יכול לפשט את התהליך. המשך לקרוא בכמה רעיונות מעולים לתחביב.

עוגת דבש ב 15 דקות

היום אנו מציעים לכם מתכון פשוט לעוגת הדבש.  העוגה מתקבלת בטעם דבש בהיר, אך בשונה מהקלאסית, היא אינה דורשת גלגול של העוגות. 

ביסקוויט קלאסי

הביסקוויט הקלאסי הוא אלפבית קונדיטוריה.  לכל הפשטות במתכון, הביסקוויט גחמני למדי, ולכן לעתים קרובות מתווספים אליו אבקת אפייה או מחלקים ביצים לבנים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן