לא נמצאו פוסטים.

ביסקוויט קלאסי

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב twitter
טוויטר
שיתוף ב linkedin
לינקדאין
שיתוף ב whatsapp
ווטאסאפ
שיתוף ב email
שליחה במייל
שיתוף ב print
הדפסה

הביסקוויט הקלאסי הוא אלפבית קונדיטוריה.  לכל הפשטות במתכון, הביסקוויט גחמני למדי, ולכן לעתים קרובות מתווספים אליו אבקת אפייה או מחלקים ביצים לבנים וחלמונים.  זה לא נחוץ.  טכנולוגיית הבישול מאוד פשוטה.  חשוב רק לעקוב אחר הכללים.

 

מוצרים

ביצים מהקטגוריה הראשונה – 3 יח ‘.  (משקל ללא קליפה – 150 גרם)

סוכר – 85 גרם

קמח – 70 גרם

עמילן – 15 גרם

סוכר וניל – 0.5 כפית

 

אם אתה מגדיל את מספר הביצים, אז בהתאם אתה צריך להגדיל באופן יחסי את כמות שאר המרכיבים: סוכר, קמח, עמילן וסוכר וניל.  השתמש בפרופורציות הבאות כדי לחשב:

 

ביצים ללא קליפה – 50-55 גרם

סוכר – 30 גרם

קמח – 24 גרם

עמילן – 6 גרם

סוכר וניל – ¼ כפית

עוד מתכונים

איך למצוא תחביב ראוי?

  לפעמים קשה למצוא משהו שכולם יכולים ליהנות ממנו. השימוש בטיפים הבאים יכול לפשט את התהליך. המשך לקרוא בכמה רעיונות מעולים לתחביב.

עוגת דבש ב 15 דקות

היום אנו מציעים לכם מתכון פשוט לעוגת הדבש.  העוגה מתקבלת בטעם דבש בהיר, אך בשונה מהקלאסית, היא אינה דורשת גלגול של העוגות. 

ביסקוויט ביתי

רציתי משהו מתוק … 🙂 אציע גליל ביסקוויט ביתי מהיר וטעים במילוי.   אוכל (ל 8 מנות) ביצי עוף – 5 יח

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן