לא נמצאו פוסטים.

עוגת גבינה “ניו יורק”

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב twitter
טוויטר
שיתוף ב linkedin
לינקדאין
שיתוף ב whatsapp
ווטאסאפ
שיתוף ב email
שליחה במייל
שיתוף ב print
הדפסה

אם אתם מחפשים מתכון עוגת גבינה טוב, אז הגעתם למקום הנכון.  עוגת גבינה “ניו יורק” עם מרקם משיי עדין ורמזי לימון קלים.  עוגת גבינה קלה מאוד להכנה והתהליך עצמו לוקח לא הרבה זמן, אבל תאמינו לי, התוצאה שווה את זה!

מוצרים

ליסודות:

פיצוחים של לחם לא מלוחים – 350 גרם

חמאה – 200 גרם + לשימון התבנית

סוכר – 2 כפות.  l.

למילוי:

גבינת שמנת (פילדלפיה) – 1 ק”ג

סוכר – 250 גרם

עמילן תירס – 3 כפות.  l.

מיץ לימון – 2 כפות.  l.

גרידת לימון – 2 כפיות

ביצים – 5 יח ‘.

תמצית וניל – 2 כפיות

שמנת חמוצה 20% – 100 גרם

לכסות:

שמנת חמוצה 20% – 150 גרם

אבקת סוכר – 2 כפות.  l.

מיץ לימון – 2 כפיות.

 *

לקשט:

פירות

פירות יער

כמעט בכל מתכוני עוגות הגבינה, מומלץ בחום להשתמש באמבט מים כדי להשיג מרקם קרמי וקטיפתי ולמניעת סדקים בעת האפייה.  אני מציע מתכון לקינוח הטעים הזה בלי אמבט מים.  כדי לאפות את עוגת הגבינה בצורה אחידה וללא סדקים, אופים תחילה בטמפרטורה גבוהה למשך 10 דקות, ואז מורידים בהדרגה את הטמפרטורה ואופים עד שהם רכים.  התוצאה היא עוגת גבינה נטולת סדק ומעוצבת בצורה מושלמת שפשוט נמסה בפה.

עוד מתכונים

איך למצוא תחביב ראוי?

  לפעמים קשה למצוא משהו שכולם יכולים ליהנות ממנו. השימוש בטיפים הבאים יכול לפשט את התהליך. המשך לקרוא בכמה רעיונות מעולים לתחביב.

עוגת דבש ב 15 דקות

היום אנו מציעים לכם מתכון פשוט לעוגת הדבש.  העוגה מתקבלת בטעם דבש בהיר, אך בשונה מהקלאסית, היא אינה דורשת גלגול של העוגות. 

ביסקוויט קלאסי

הביסקוויט הקלאסי הוא אלפבית קונדיטוריה.  לכל הפשטות במתכון, הביסקוויט גחמני למדי, ולכן לעתים קרובות מתווספים אליו אבקת אפייה או מחלקים ביצים לבנים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן