לא נמצאו פוסטים.

עוגת גבינה קלאסית

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב twitter
טוויטר
שיתוף ב linkedin
לינקדאין
שיתוף ב whatsapp
ווטאסאפ
שיתוף ב email
שליחה במייל
שיתוף ב print
הדפסה

מתכון עוגת הגבינה הקלאסי יכול לשמש כבסיס להכנת עוגות גבינה אחרות

 

מוצרים

לעוגה:

חמאה (מומסת) – 5 כפות. 

קרקרים – 200 גרם

סוכר – 1/4 כוס

מלח – 1/4 כפית.

 

למילוי:

גבינת שמנת (טמפרטורת החדר) – 1 ק”ג

לימון מגורד – 1 כפית

מיץ לימון – 1 כף  l.

מלח – 1/2 כפית.

ביצים גדולות – 4 יח ‘.

שמנת חמוצה – כוס אחת

סוכר – כוס אחת או לפי הטעם

 

תהליך: 

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.  משמנים את תבנית העוגה.  השתמשו בבלנדר כדי לטחון את העוגיות היטב.  מוסיפים חמאה מומסת, סוכר ומלח, מערבבים.  הכניסו את המסה המתקבלת לתבנית, לחצו עם האצבעות, פיזרו באופן אחיד על התחתית והקצוות.  אופים 12-15 דקות.  מצננים.  הורד את האש ל -150 מעלות.

הרתיחו מים בקומקום. מוסיפים בהדרגה סוכר, לימון מגורד ומיץ לימון, מלח.  מערבבים ושמים פנימה ביצה אחת בכל פעם ומוסיפים שמנת חמוצה.

עוטפים את תבנית עם העוגה בנייר כסף. מכניסים לתבנית עם נייר אפייה גבוה, שופכים מים רותחים לתבנית כך שהמים יגיעו לגובה של 1/2 לגובה הצורה הממולאת.  אופים כשעה 45 דקות עד שהם רכים.  מוציאים את התבנית מהמים, מצננים בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.  צייר את קצה הסכין לאורך הקירות, נתק בזהירות את דפנות הטופס.  השאירו בטמפרטורת החדר עד להתקררות מלאה.  משאירים במקרר למשך הלילה.

עוד מתכונים

איך למצוא תחביב ראוי?

  לפעמים קשה למצוא משהו שכולם יכולים ליהנות ממנו. השימוש בטיפים הבאים יכול לפשט את התהליך. המשך לקרוא בכמה רעיונות מעולים לתחביב.

עוגת דבש ב 15 דקות

היום אנו מציעים לכם מתכון פשוט לעוגת הדבש.  העוגה מתקבלת בטעם דבש בהיר, אך בשונה מהקלאסית, היא אינה דורשת גלגול של העוגות. 

ביסקוויט קלאסי

הביסקוויט הקלאסי הוא אלפבית קונדיטוריה.  לכל הפשטות במתכון, הביסקוויט גחמני למדי, ולכן לעתים קרובות מתווספים אליו אבקת אפייה או מחלקים ביצים לבנים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן