לא נמצאו פוסטים.

עוגת דבש ב 15 דקות

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב twitter
טוויטר
שיתוף ב linkedin
לינקדאין
שיתוף ב whatsapp
ווטאסאפ
שיתוף ב email
שליחה במייל
שיתוף ב print
הדפסה

היום אנו מציעים לכם מתכון פשוט לעוגת הדבש.  העוגה מתקבלת בטעם דבש בהיר, אך בשונה מהקלאסית, היא אינה דורשת גלגול של העוגות.  עוגת דבש “עצלנית” מוכנה במהירות, בפשטות, היא מתבררת רכה וספוגה.  לישת הבצק למשך 5 דקות תרתי משמע, הוא גם אפוי מהר מאוד.  הקפידו לנסות לבשל!

 

מוצרים

למבחן:

ביצים – 2 יח ‘.

סוכר – 3 כפות.  l.

דבש (נוזל) – 3 כפות.  l.

סודה לשתייה – 1 דצמבר.  הכף

קמח – 1.5-2 כוסות

לקרם:

שמנת חמוצה 24% שומן – 600 גרם

אבקת סוכר – 0.5 כוסות

 

איך מכינים עוגת דבש עם שמנת חמוצה:

נתחיל ביצירת הבצק.  מערבבים ביצים, סוכר, דבש נוזלי עד לקבלת תערובת חלקה.

מוסיפים סודה לקמח מנופה.

מערבבים בצורה אחידה – והבצק מוכן.

יוצקים את הבצק לתבנית מכוסה קלף ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות.

בזמן שעוגת הדבש אפויה, הכינו את השמנת החמוצה: מקציפים את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר.

מצננים את קרום הדבש לעוגה, ובעוד חם – חותכים לשלושה חלקים.

 

אנו מצפים את העוגות ודפנות עוגת הדבש בשמנת.

 

מפזרים פירורים מעל עוגת “עוגת הדבש” עם שמנת חמוצה.  תן לזה להשרות לפחות 2-3 שעות!

עוגת דבש “עצלה” מתבררת רכה וספוגה.

 

עוגת דבש עם שמנת חמוצה מוכנה.  שתו תה נחמד!

 

עוד מתכונים

איך למצוא תחביב ראוי?

  לפעמים קשה למצוא משהו שכולם יכולים ליהנות ממנו. השימוש בטיפים הבאים יכול לפשט את התהליך. המשך לקרוא בכמה רעיונות מעולים לתחביב.

ביסקוויט קלאסי

הביסקוויט הקלאסי הוא אלפבית קונדיטוריה.  לכל הפשטות במתכון, הביסקוויט גחמני למדי, ולכן לעתים קרובות מתווספים אליו אבקת אפייה או מחלקים ביצים לבנים

ביסקוויט ביתי

רציתי משהו מתוק … 🙂 אציע גליל ביסקוויט ביתי מהיר וטעים במילוי.   אוכל (ל 8 מנות) ביצי עוף – 5 יח

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן